Cimic (ACS) aconsegueix estendre un contracte miner a Austràlia per 580 milions

El projecte començaria a partir d'abril de 2022 per un període de quatre anys i mig

Per

Europa Press | 12 ago, 2021

Cimic (ACS) s'ha adjudicat l'extensió d'un contracte per operar la mina Mount Pleasant de Nova Gal·les de Sud, a Austràlia, per un import total de 920 milions de dòlars australians, l'equivalent a 580 milions d'euros al canvi actual.

La filial d'ACS a Austràlia, que s'ha fet amb aquest contracte a través de la seva subsidiària Thiess, en la qual controla el 50% del capital juntament amb el fons Elliot, ja va informar el passat mes de juliol que era finalista en el procés d'adjudicació.

El projecte començaria a partir d'abril de 2022 per un període de quatre anys i mig, durant els quals proporcionarà serveis de mineria d'abast complet que inclouen perforació i voladura, càrrega i transport, mineria i serveis de remanipulación d'execució de mina, manteniment de equips i rehabilitació.

Thiess ja és present a Mount Pleasant des de 2017, quan va començar a operar com una nova mina, aplicant el desenvolupament i les operacions mineres d'acord amb els estàndards ambientals i de seguretat requerits.

"Aquesta extensió del contracte es basa en la nostra sòlida relació de cinc anys amb MACH Energy a Mount Pleasant. Ens complau continuar impulsant el valor social, ambiental i econòmic a llarg termini per a la regió d'Upper Hunter", assenyala el president de Thiess, Michael Wright.

Últimas noticias