CIE Automotive aconsegueix la seva primera medalla d'or a l''Informe Reporta'

La companyia comparteix la primera posició amb Santander

Per

Bolsamania | 18 set, 2024

CIE Automotive ha aconseguit la seva primera medalla d'or a l''Informe Reporta'. La companyia comparteix la primera posició amb Santander, en un any durant el qual la puntuació mitjana se situa 2 punts per sobre de l'anterior.

Així, l''Informe Reporta' ha presentat aquest dimecres els resultats de l'estudi 2024, que valora l'Informe Anual 2023 de les empreses cotitzades a la borsa espanyola, en què Santander i CIE Automotive lideren el rànquing, totes dues amb 86 punts, seguides per Endesa amb 83,3 punts.

"Un podi molt meritori per a CIE Automotive, que aquest any puja 1,5 punts fins a Santander –líder indiscutible dels últims tres anys–, i que, a més, encapçala les puntuacions al sector de Materials Bàsics, Indústria i Construcció i en dos de les quatre categories analitzades (rellevància i accessibilitat), així com el rànquing de les empreses no IBEX 35”, han detallat des de l'empresa.

Cal recordar l'evolució meteòrica de l'Informe Anual de CIE Automotive, que ha passat des de la posició 51a -i una puntuació de 47,6- el 2014 fins a la segona posició el 2022 i 2023 i aquest podi compartit el 2024.

L'Informe Reporta, que des del 2010 promou i coordina la consultora Quum, analitza la qualitat dels informes i les memòries que les empreses de l'Índex General de la Borsa de Madrid (IGBM) posen a disposició dels seus accionistes i grups d'interès. La classificació general s‟obté a partir de les puntuacions obtingudes per l'univers d'empreses analitzades en un total de 36 indicadors, agrupats en quatre principis: transparència, compromís, rellevància i accessibilitat.

En aquesta ocasió, s'han analitzat 110 empreses i la puntuació mitjana s'ha situat en 52,2 punts, 2 punts per sobre de l'any anterior, aconseguint un nou màxim històric en puntuació i creixement, amb 52 empreses obtenint qualificacions per sota d'aquesta mitjana.

Últimas noticias