Cellnex ven 3.200 torres a França a Phoenix Tower International

Per complir amb les condicions de l'adquisició d'Hivory el 2021

Per

Bolsamania | 21 mar, 2022

Cellnex Telecom ha anunciat aquest dilluns l'acord de venda d'un paquet de 3.200 torres a Phoenix Tower International per complir les condicions de tancament establertes per l'Autoritat Francesa de la Competència (FCA) després de la compra d'Hivory el 2021. Tot això al dia en què les accions de la companyia pateixen a l'IBEX, amb caigudes superiors al 3%.

Phoenix Tower International adquirirà 1.226 torres de telecomunicacions ubicats a àrees molt denses a França, mentre que simultàniament, a través del seu 'joint venture' amb Bouygues Telecom adquirirà 2.000 emplaçaments addicionals a zones igualment molt denses.

"Els acords aconseguits tant amb Phoenix Tower International com amb el seu 'joint venture' amb Bouygues Telecom ens permeten complir els requisits establerts per l'Autoritat de la Competència francesa després de completar l'adquisició d'Hivory al mes d'octubre passat. Els dos acords reforcen la lògica del model de negoci basat en la gestió neutral i independent de les infraestructures de telecomunicacions i, per tant, representen un pas més en la consolidació d‟aquest model a França i a Europa”, ha afirmat Àlex Mestre, Vice Conseller Delegat de Cellnex Telecom.

Últimas noticias