Cellnex ven 1.100 emplaçaments al Regne Unit a Wireless Infrastructure

Com a pas previ al tancament de la transacció amb CK Hutchison

Per

Bolsamania | 24 oct, 2022

Cellnex Telecom ha anunciat aquest dilluns que ha arribat a un acord per a la cessió d'un paquet d'aproximadament 1.100 emplaçaments a Wireless Infrastructure Group (WIG). Ho ha fet com a pas previ al tancament de la transacció amb CK Hutchison, prevista per a mitjans de novembre.

Tal com explica la companyia en una nota, ha venut aquests emplaçaments a WIG “d'acord amb els Compromisos Finals (Final Undertakings) proposats per Cellnex i CK Hutchison i aprovats per l'Autoritat dels Mercats i la Competència britànica (CMA) al maig d'aquest any, com a pas previ a la formalització del tancament de la transacció de Cellnex amb CK Hutchison al Regne Unit”.

El tancament de la transacció amb l'operador britànic d'infraestructures de telecomunicacions (WIG) es preveu abans de finals d'any, ha ressaltat Cellnex.

Tal com ha dit Àlex Mestre, viceconseller delegat de Cellnex Telecom, “l'acord de desinversió aconseguit amb WIG ens permet complir els requisits establerts per l'Autoritat dels Mercats i la Competència britànica i encarar el tancament definitiu de l'operació amb CK Hutchison al Regne Unit, l'última de les transaccions anunciades el novembre del 2020 per integrar el global dels emplaçaments de CK Hutchison a sis països europeus”.

Últimas noticias