Cellnex renova el contracte d'emissió de senyals d'Ibetec per 3,9 milions

Es tracta de la gestió de 29 centres de TDT i 11 emissores de ràdio FM per als propers 4 anys

Per

Bolsamania | 05 jul, 2023

L'Entitat Pública Empresarial de Telecomunicacions i Innovació de les Illes Balears (Ibetec) i Tradia –companyia del Grup Cellnex– han formalitzat l'adjudicació a l'operador d'infraestructures de telecomunicacions i radiodifusió de l'emissió dels senyals de ràdio i televisió. Es tracta de la gestió de 29 centres de TDT i 11 emissores de ràdio FM per als 4 anys vinents per un import global de 3,9 milions d'euros, segons ha explicat l'empresa.

Cellnex renovarà i operarà les capçaleres de TDT per a l'emissió del canal IB3, tant a SD com a HD; així com els canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i el canal independent FIBWI.

A l'àmbit de la ràdio, Cellnex prestarà a Ibetec els serveis de FM per al canal IB3 Ràdio.

Albert Cuatrecasas, director general de Cellnex Espanya, ha destacat "la importància que Ibetec torni a confiar en Cellnex per a la provisió de serveis que estem prestant i que necessiten una altíssima continuïtat que podem oferir gràcies a l'equip excel·lent de professionals de Cellnex a Espanya i el conjunt d'infraestructures desplegades tant a la península com a les illes que garanteixen la transmissió del senyal de ràdio i televisió 24 hores al dia, 7 dies a la setmana".

Últimas noticias