Cellnex dotarà de connectivitat dos túnels de la línia Lleida-La Pobla del FGC

La companyia ha guanyat el projecte en concurs públic

Per

Bolsamania | 09 jul, 2024

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha adjudicat a Cellnex, mitjançant concurs públic, el projecte d'instal·lació i manteniment d'una solució de cobertura mòbil multioperador per dotar de connectivitat els més de 4,5 km que hi ha als túnels 3 (Coll de Porta) i 6 (Santa Linya I) de la línia que uneix Lleida amb la Pobla de Segur.

Irene Merayo, Commercial Developer de Cellnex Espanya, ha destacat "la importància de la connectivitat en entorns singulars, com lʻinterior dels túnels de les línies de ferrocarrils, a lʻhora de generar una experiència dʻusuari completa i segura, tant pels viatgers com pels treballadors”.

Cellnex compta amb experiència en la instal·lació i el manteniment de solucions de cobertura mòbil multioperador en algunes de les línies ferroviàries i de metro més importants d'Europa: París, Madrid, i Milà, tal com ha destacat en un comunicat aquest dimarts. En total, la companyia ha desplegat infraestructures de connectivitat a més de 7.500 km de vies i un total de 516 estacions.

Últimas noticias