Carrefour i Auchan interrompen les negociacions per a la seva fusió

No està clar si tornaran a reprendre-les, segons informe aquest dilluns Bloomberg

Per

Bolsamania | 11 oct, 2021

Actualitzat : 10:44

Les converses entre Carrefour i Auchan per crear el líder del mercat a França sembla que s'han estancat, segons informa Bloomberg aquest dilluns citant fonts familiaritzades amb l'assumpte.

Auchan s'havia posat en contacte amb Carrefour per proposar-li una combinació en la qual Auchan, propietat de la família Mulliez, tindria una participació majoritària en la companyia combinada. Les converses es van produir enmig d'una onada d'acords al sector dels supermercats europeus.

Sembla, però, que les negociacions s'han interromput a causa dels desacords entre els accionistes de les dues empreses sobre la valoració i l'estructura de l'operació, van dir les fonts a l'agència.

Auchan va proposar un acord que valoraria Carrefour en uns 21 euros per acció, o uns 16.600 milions d'euros, han indicat les persones consultades. Les seves accions van tancar als 16,03 euros divendres. La direcció de Carrefour i els principals accionistes consideraven que el rang de 20-21,25 euros era massa baix, van dir. La complexa estructura d'una transacció en efectiu i accions també va resultar ser un obstacle, van afegir.

No està clar si es reprendran les converses, van precisar les fonts.

Últimas noticias