Calendari per cobrar el dividend d'MFE-MediaForEurope: aquestes en són les dates clau

El pagament s'efectuarà el proper 26 de juliol

Per

Bolsamania | 21 jul, 2023

La Junta General Ordinària d'Accionistes d'MFE-MediaForEurope, celebrada el 7 de juny de 2023, va donar llum verda a la distribució d'un dividend ordinari corresponent a l'exercici 2022, que es pagarà el proper 26 de juliol de 2023, que puja a un total de 140.055.585,05 euros.

En aquest sentit, la companyia ha donat a conèixer les dates clau per al cobrament del dividend, segons el comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El 21 de juliol serà el darrer dia de negociació de les accions d'MFE amb dret a percebre el dividend (last trading date).

La data des de la qual –inclusivament– les accions d'MFE cotitzen sense dret a percebre el dividend (ex-date), queda fixada per al 24 de juliol.

Només un dia després, el 25 de juliol, es determinaran els titulars inscrits amb dret a percebre el dividend (record date).

Finalment, el 26 de juliol del 2023, es procedirà al pagament del dividend.

L'import del dividend es farà efectiu a través dels mitjans que els sistemes centralitzats de compensació organitzats per Euronext Securities Milan "Monte Titoli Spa" posa a disposició de les entitats participants.

"A aquests efectes, 'MFE-MediaForEurope' ha nomenat agent de pagaments Banca Nazionale del Lavoro - Milan", ha conclòs l'entitat.

Últimas noticias