Calendari per cobrar el dividend de Bankinter: aquestes en són les dates clau

El pagament s'efectuarà el proper 27 de setembre

Per

Bolsamania | 20 set, 2023

Bankinter ha acordat distribuir a les accions del banc, de 0,30 euros de valor nominal cadascuna, amb dret a dividend a la data de pagament, representades mitjançant anotacions en compte, el segon dividend corresponent als resultats de l'exercici 2023, per un import net de 0,10374695 euros per acció.

L'entitat ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que l'import íntegre d'aquest dividend és de 0,12808265 euros per títol. Així mateix, ha donat a conèixer les dates clau per al cobrament del dividend.

En aquest sentit, el 25 de setembre serà la data des de la qual les accions de Bankinter cotitzen sense dret a percebre el dividend (ex-date).

El 26 de setembre es determinen els titulars inscrits amb dret a percebre el dividend (record date) i, finalment, el 27 de setembre es procedirà al pagament del dividend.

"L'abonament als accionistes del dividend s'efectuarà a través de les entitats participants a la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors, Iberclear, i d'acord amb les normes de funcionament d'aquesta, actuant com a entitat pagadora Bankinter", ha conclòs el banc.

Últimas noticias