CaixaBank amplia el servei d'oficines mòbils a més de 800 municipis

A les localitats on els ofimòbils presten servei actualment hi resideixen 340.000 persones

Per

Bolsamania | 26 ago, 2024

CaixaBank ha ampliat durant el primer semestre de l'any el servei que presta amb les oficines mòbils per garantir la inclusió financera fins a arribar a un total de 804 poblacions, fet que suposa un 27% més respecte a les localitats ateses pels ofimòbils de l'entitat financera durant els sis primers mesos de l'any passat.

L'entitat dona cobertura financera amb les seves oficines mòbils en poblacions on resideixen 340.000 persones que, siguin o no clients del banc, poden realitzar les operacions bancàries més habituals, entre les quals destaquen retirar efectiu, fer ingressos i pagar rebuts i impostos a localitats sense oficina bancària o amb restriccions que limiten l'accés als serveis financers.

L'últim any, CaixaBank ha incorporat localitats de les províncies de Lleó i Palència i Guadalajara a les rutes. Al tancament del primer semestre, compta amb un total de 24 oficines mòbils, 18 de les quals recorren més de 53.000 quilòmetres de mitjana al mes i presten servei a tretze províncies de sis comunitats autònomes: Àvila, Burgos, Lleó, Palència i Segòvia, Castella i Lleó, Ciudad Real, Guadalajara i Toledo, Castella-La Manxa, Castelló i València, a la Comunitat Valenciana, Granada, Andalusia, la Comunitat de Madrid i La Rioja.

Així mateix, l'entitat té sis ofimòbils més en reserva per atendre esdeveniments empresarials, culturals, esportius i qualsevol contingència que permeti continuar amb el servei d'oficina bancària que es vegi puntualment interromput, especialment en poblacions on CaixaBank és l'única entitat.

A més, CaixaBank ha anunciat a la primera meitat de l'any la signatura d'un acord amb la Generalitat de Catalunya a partir del qual incorporarà a les seves rutes el servei a 105 localitats més de la província de Girona a mitjans de setembre per atendre en un total de 503 poblacions de les quatre províncies de Catalunya a finals d'any.

La incorporació de Catalunya al servei d'ofimòbil permetrà a CaixaBank arribar a més de 1.300 poblacions de tot Espanya amb 33 oficines mòbils abans que s'acabi l'any.

CaixaBank és, a més, l'única entitat financera amb model d'oficina bancària a 458 poblacions d'Espanya, disposa de prop de 4.000 oficines a tot el país i té presència a més de 2.230 municipis a totes les províncies espanyoles.

Castella i Lleó, amb deu ofimòbils, és la comunitat autònoma on més presència té el servei de tot Espanya. Dues oficines mòbils recorren localitats de La Rioja, la Comunitat de Valencia i Castella-La Manxa, mentre que la província de Granada i la Comunitat de Madrid són ateses per una oficina mòbil cadascuna.

"Els serveis financers són imprescindibles per retenir població en localitats l'economia de les quals depèn, en gran mesura, de l'agricultura i la ramaderia. La incorporació de noves rutes a través de les oficines mòbils posa de manifest el ferm compromís que tenim a CaixaBank amb la inclusió financera. Volem estar sempre a prop dels nostres clients també a les zones rurals”, ha subratllat el conseller delegat de l'entitat, Gonzalo Gortázar.

Gortázar també ha destacat que "un 70% dels usuaris atesos per les oficines mòbils tenen més de 70 anys, cosa que reflecteix la importància que per a CaixaBank té estar a prop i donar el millor servei al col·lectiu de persones grans".

Últimas noticias