CAF inicia la seva unitat CAF Startup Station per crear sinergies "de primer nivell"

Segons ha informat la companyia a través d'un comunicat

Per

Europa Press | 02 jul, 2021

Actualitzat : 15:25

CAF ha posat en marxa la seva unitat CAF Startup Station amb l'objectiu de col·laborar amb empreses emergents "de primer nivell", segons ha informat la mateixa companyia aquest divendres a través d'un comunicat.

Concretament, CAF aspira a crear aliances per desenvolupar "solucions rellevants i innovadores tant a l'àmbit de la indústria ferroviària com la d'autobusos".

En un comunicat, el responsable de Desenvolupament Corporatiu i Nous Negocis del Grup CAF, Jokin Lopetegi, ha informat de la posada en marxa de CAF Startup Station, que operarà com un proveïdor de serveis intern per a tota l'organització del Grup en les fases d'identificació d'empreses emergents, validació de les solucions proposades en un projecte pilot, així com la seva posterior adopció i aplicació a gran escala a l'organització.

Segons ha explicat, CAF Startup Station operarà sota el model 'Venture Client', que se centra en "crear un impacte empresarial real en l'activitat, que sigui mesurable i estratègic".

El model que ja està en marxa a CAF, permet a les àrees i unitats de negoci del Grup comprar i utilitzar les solucions de les empreses emergents a través d'un projecte pilot. "Aquest període de validació permet prendre una decisió fundada sobre l'adopció de la solució proposada per l'empresa emergent", ha assenyalat.

A això ha afegit que el focus d'aquesta iniciativa "no es limita únicament als negocis principals de CAF, sinó que també permet que totes les àrees de la companyia, com poden ser R+D, fabricació, Logística o IT, puguin obtenir solucions per als diversos reptes interns als quals s'enfronten dia a dia de la seva activitat".

Últimas noticias