CAF confirma el repartiment d'un dividend d'1,11 euros el proper 8 de juliol

La data límit de negociació de les accions amb dret serà el 3 de juliol

Per

Bolsamania | 01 jul, 2024

Construccions i Auxiliar de Ferrocarrils (CAF) ha confirmat aquest dilluns que repartirà, el proper 8 de juliol, un dividend d'1,11 euros bruts per acció, en execució de l'acord adoptat per la Junta General Ordinària d'accionistes celebrada el 15 de juny passat.

Així ho ha explicat en una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), en què detalla que l'import net per acció, una vegada aplicada la retenció corresponent del 19%, serà de 0,90 euros per títol.

En concret, la companyia ha detallat que l'import del dividend s'addicionarà proporcionalment a la resta de les accions, per la qual cosa l'import brut del dividend per acció d'1,11 euros "es veurà incrementat (exceptuant l'autocartera) i l'import net quedarà del dividend per acció en 0,90 euros després de la corresponent retenció fiscal".

A més, ha donat a conèixer quines són les dates "més rellevants" per a l'abonament del dividend. En concret, segons el calendari plantejat per CAF, la data límit de negociació de les accions de la companyia amb dret a percebre dividend (last trading date) serà aquest dimecres, 3 de juliol.

Per la seva banda, l'ex date, és a dir, el moment a partir del qual els títols negocien sense dret a percebre'l, serà el dijous 4 de juliol, mentre que la coneguda com a record date o data de registre s'ha fixat pel divendres 5 de juliol.

"L'import del dividend es farà efectiu d'acord amb les disposicions vigents per a les entitats dipositàries, utilitzant els mitjans que la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors (Iberclear) posa a disposició de les entitats esmentades", detalla CAF en la nota, en què anuncia que ha nomenat agent de pagaments l'entitat Kutxabank.

Últimas noticias