"Bon auguri per a la recuperació" d'Amadeus: JP Morgan hi veu "senyals positives"

Reitera la seva recomanació de sobreponderar i atorga a la companyia un preu objectiu de 70 euros

Per

Bolsamania | 15 jun, 2021

"Bon auguri per a la recuperació d'Amadeus". És el que veuen els analistes de JP Morgan, que reiteren la seva recomanació de sobreponderar i atorga un preu objectiu de 70 euros. Creuen que les tendències de viatges d'aquest estiu haurien de seguir sent positives per a la companyia.

Com explica el banc d'inversió en un recent informe, les dades de viatges recents mostren tendències de millora gradual. Per exemple, IATA va registrar un augment seqüencial del 5% als RPK mensuals de trànsit aeri a l'abril (enfront de març), tot i que encara es troba un 65% per sota davant els volums de 2019. A més, el tràfic aeri nacional (abril -26% enfront de 2019) va millorar en tots els mercats excepte Índia i Brasil, mentre que els viatges internacionals es van mantenir moderats (-87% enfront de 2019), però les reserves al maig van augmentar un 25%, a més.

També, l'enquesta de viatges europeus de JP Morgan mostra un modest avantatge per viatjar durant els propers 3 a 6 mesos, dins d'un mercat global desafiant, "encara que hi ha motius per a l'optimisme el 2022", assenyalen. Les actituds cap als viatges corporatius estan millorant, amb un 26% que espera viatjar en 3 mesos (en comparació amb només el 15% en la nostra enquesta de febrer de 2021) i els plans per 2022 gairebé tornen als nivells d'abans de la COVID.

"La qual cosa va ser sorprenent atès que la majoria dels experts de la indústria creuen que podria trigar diversos anys recuperar els nivells anteriors a la pandèmia", afirmen.

A Europa, la setmana passada, els nivells d'infecció van caure en 10 dels 11 països que controla JP Morgan i només el Regne Unit va mostrar un augment en els casos. Les taxes de vacunació continuen millorant a tot Europa. No obstant això, destaquen un lleuger aspecte negatiu: el Regne Unit no eliminarà les restriccions socials fins al 19 de juliol, cosa que suposa una extensió de restriccions de 4 setmanes.

JP Morgan recorda que van millorar les seves previsions d'Amadeus a principis de maig "perquè pensàvem que la recuperació dels viatges estava en un punt d'inflexió. Amadeus és una forma d'alta qualitat de jugar a la recuperació de viatges, ja que la companyia és líder del mercat en solucions de GDS i TI per aerolínies i hoteleria (un guanyador d'accions a mitjà termini) amb operacions de la mida adequada, millorant les finances i un sòlid full de balanç", asseguren.

Últimas noticias