Berenberg reinicia la cobertura de Viscofan amb consell de compra i valoració de 76 euros per acció

"Creiem que aquesta és una oportunitat de compra atractiva", asseguren

Per

Bolsamania | 09 set, 2024

Berenberg ha reiniciat la cobertura sobre Viscofan amb una recomanació de compra i un preu objectiu de 7,6 euros per acció, cosa que li dona un potencial alcista d'aproximadament el 2,5%. "Creiem que aquesta és una oportunitat de compra atractiva", diuen.

Com expliquen al seu darrer informe, la companyia pertany a una indústria no cíclica i amb creixement estructural. "Les vendes de l'empresa són de naturalesa altament recurrent i genera marges EBIT de primera classe". A més, "produeix ROCE significativament per sobre del seu cost de capital i genera efectiu de manera sostenible", assenyalen.

Els analistes també destaquen que Viscofan és un líder de mercat "amb potencial per guanyar-hi més participació": és "el fabricant número u mundial de budells per a embotits personalitzats, amb una participació de mercat estimada d'aproximadament el 2,2% (enfront de l'1,6% el 2014)".

Subratllen, a més, que la companyia no ha informat d'un creixement de vendes anual negatiu en termes comparables des del 2006. I, segons les seves estimacions, l'expansió de la capacitat ha permès que Viscofan continuï guanyant quota de mercat als darrers vuit anys.

"Creiem que és probable que Viscofan guanyi més quota de mercat en el futur, en particular a causa de la contínua substitució de budells animals amb budell de col·lagen, recolzada per un base de clients lleials de primera línia, i estimem que aproximadament el 95% de les vendes del seu grup són de naturalesa recurrent”, afirmen.

Sobre la indústria a què pertany, a Berenberg apunten que és "estructuralment creixent i no cíclica". Estimen que el mercat global de budells per a embotits personalitzats hauria de créixer a una taxa de creixement anual composta de volum per al període 2024-2028 del 4%, en línia amb el període 2006-2023 del 4,1%.

Consideren que això "hauria d'estar impulsat pel reemplaçament continu de budells fets de budells animals per budells de col·lagen i la creixent demanda de salsitxes de baix preu als mercats emergents i els embotits de primera qualitat als països desenvolupats".

Si bé la reducció d'existències va limitar el creixement el 2023 i al primer semestre del 2024, pronostiquen un repunt del creixement a principis del 2025, "cosa que reflecteix una atractiva oportunitat de compra a nivells actuals de cotització de les accions de Viscofan", asseguren.

Últimas noticias