Berenberg preveu una retallada del 30% en el dividend de Telefónica Deutschland

Després del cigne negre que ha suposat que 1&1 anunciés un acord amb Vodafone

Per

Bolsamania | 04 set, 2023

Els experts de la companyia alemanya Berenberg eleven aquest dilluns el seu consell sobre Telefónica Deutschland (filial de Telefónica a Alemanya) fins a mantenir des de vendre, encara que en rebaixen el preu objectiu fins als 1,80 euros des dels 2,00 euros i continuen recomanant ser "cautelosos".

Telefónica Deutschland ha caigut un 30% des que va viure el seu particular cigne negre aquest estiu, quan 1&1 va anunciar a principis d'agost que, a partir del 2025, traslladarà el negoci a Vodafone.

Per Berenberg, atès que el contracte d'1&1 representa el 20% de l'EBITDA de Telefónica Deutschland i el 40% del flux de caixa lliure, la caiguda del 30% de les accions encara no reflecteix tot el desavantatge que suposa aquesta decisió.

"Assumim una retallada del 30% del dividend (de Telefónica Deutschland) el 2024, fins als 0,12 euros, que sustenta el nostre objectiu de preu d'1,80 euros, en línia amb el preu actual de l'acció. Per tant, millorem la nostra recomanació a mantenir des de vendre, encara que amb reserves sobre els nivells d'endeutament declarats i la qualitat del flux de caixa lliure de l'empresa en relació amb el sector”.

Els títols de Telefónica Deutschland es van desplomar un 17,9% i els de Telefónica un 7% el 2 d'agost, després que Vodafone anunciés un acord amb 1&1 Mobilfunk, un dels seus principals clients a Alemanya, al qual prestarà serveis mòbils en exclusiva per una durada màxima de 18 anys.

Últimas noticias