Berenberg millora el preu d'Inditex, que se situa entre els que pugen més de l'Ibex

Aquests analistes atorguen a la companyia una recomanació de mantenir

Per

Bolsamania | 01 feb, 2022

Inditex es col·loca entre els valors que més pugen de l'IBEX aquest dimarts, amb alces que ronden al 2%. Els analistes de Berenberg han revisat a l'alça el preu objectiu de la companyia, des dels 21 als 26 euros, amb una recomanació de mantenir. La tèxtil cotitza actualment per sobre d'aquest nou preu teòric, als 27,19 euros.

Berenberg inclou aquesta valoració d'Inditex en un informe sobre el sector, en què Adidas, EssilorLuxottica, JD Sports Fashion, LVMH, Kering i Mister Spex apareixen amb un consell de comprar. H&M i Burberry són mantenir, juntament amb Inditex, i per a Filemann recomana vendre.

La companyia alemanya reconeix que el sector de consum discrecional presenta una sèrie de riscos coneguts per tothom, però també oportunitats que, segons la seva opinió, s'estan passant per alt. "Els vents de cua estructurals s'estan enfortint", necessiten aquests analistes.

Segons Berenberg, encara que és previsible "certa volatilitat a curt termini, per exemple a la Xina", el consumidor gaudeix de relativa salut i la reobertura dels comerços tornarà a "posar-se de moda" a mesura que les restriccions desapareguin.

"La interrupció del subministrament i l'augment de la inflació exigeixen certa cautela, però molts dels nostres noms estan ben equipats per trampejar el temporal", apunta. "Els balanços s'han enfortit, i per això esperem que s'accelerin els rendiments de caixa atractius i les fusions i adquisicions", afegeix. "En última instància, els guanyadors haurien de sortir enfortits i més rendibles", reconeix.

"L'any passat, molts inversors temien que el vaixell ja hagués salpat en el cas de moltes de les millors empreses del sector de consum discrecional, però en realitat ara és el moment de tornar a visitar aquestes històries de creixement de qualitat a valoracions més atractives. Les nostres favorites són: JD Sports, EssilorLuxottica i Kering", conclouen des de Berenberg.

Últimas noticias