BBVA traslladarà la seu de Nova York a la torre Two Manhattan West, més sostenible

La mudança de la plantilla de Nova York està prevista per a l'últim trimestre del 2024

Per

Bolsamania | 20 nov, 2023

Actualitzat : 15:04

BBVA traslladarà la seu de Nova York a unes oficines més sostenibles. L'entitat arribarà al nou complex de Two Manhattan West després d'haver arribat a un acord amb Brookfield Properties. La mudança de la plantilla de Nova York està prevista per a l'últim trimestre del 2024.

Així, el banc es mudarà a un espai de 6.800 metres quadrats situat a les plantes 8 i 9 del gratacel. La qualitat de l'immoble, les instal·lacions, la ubicació i els aspectes mediambientals de l'edifici han estat les raons principals per al canvi de localització.

"Esperem mudar-nos a un edifici excel·lent en una ubicació molt atractiva per brindar la millor experiència possible al nostre equip de BBVA a Nova York. Aquest és un pas més en els nostres plans de creixement als EUA, així com en el nostre compromís amb la sostenibilitat en triar un edifici proveït per energies renovables", ha explicat Regina Gil, responsable de BBVA CIB als Estats Units.

Amb la incorporació del BBVA, Two Manhattan West està ara arrendat per sobre del 80%. El banc compartirà espai amb empreses com ara KPMG, els despatxos d'advocats globals Cravath, Swaine & Moore LLP i Clifford Chance, i la companyia d'inversió i desenvolupament tecnològic D.E. Shaw & Co.

Cal recordar que l'edifici Two Manhattan West presenta un disseny eficient, optimització energètica, ús de materials sostenibles i maximització de la llum natural.

"Ens complau donar la benvinguda a BBVA a la seva nova seu a Two Manhattan West, una torre que estableix l'estàndard d'excel·lència per a llocs de treball", ha afirmat Callie Haines, vicepresidenta executiva i directora de la regió nord-est de Brookfield Properties. "Mentre celebrem la finalització de Two Manhattan West, que marca l'última peça del transformador desenvolupament de Manhattan West, estem orgullosos d'afegir BBVA a la nostra estimada llista d'inquilins i esperem l'inici d'una llarga relació amb l'entitat", ha afegit.

Últimas noticias