BBVA realitza una inversió de 115 milions en Atom Bank juntament amb Toscafund i Infinity

Amb l'objectiu de continuar impulsant el seu creixement al mercat d'hipoteques i préstecs a pimes

Per

Bolsamania | 02 nov, 2023

BBVA ha participat en una nova ronda de finançament d'Atom Bank, primer banc exclusivament mòbil del Regne Unit. En aquesta ocasió, juntament amb Toscafund i Infinity Investment Partners ha realitzat una inversió de 100 milions de lliures, a prop de 115 milions d'euros, amb l'objectiu de continuar impulsant el seu creixement al mercat d'hipoteques i préstecs a pimes.

"Després d'aquesta ampliació, BBVA continua sent el principal soci d'Atom", ha explicat l'entitat.

La nova injecció de capital permetrà a Atom accelerar-ne el creixement i oferir una proposta "més atractiva per a persones que vulguin estalviar, comprar o refinançar un habitatge i també per a pimes".

Atom ha augmentat de manera considerable la seva activitat creditícia i des del seu llançament ha concedit hipoteques per valor de 4.000 milions de lliures al Regne Unit i préstecs per més de 1.000 milions de lliures a petites empreses.

Aquesta nova inversió per part dels seus principals accionistes forma part d'una estratègia a llarg termini que permetrà a Atom comptar amb el capital necessari per executar els plans de creixement futur.

"Estic encantat amb aquest vot de confiança a Atom per part dels nostres inversors. Comptar amb el seu suport continu és un impuls fantàstic", ha dit Mark Mullen, CEO d'Atom. Així mateix, ha subratllat que la companyia segueix una trajectòria molt reeixida marcada per un creixement consistent i responsable i un estricte control dels costos.

"Aquesta inversió es destinarà a impulsar el creixement i el desenvolupament de la nostra franquícia. Els clients del Regne Unit necessiten millors bancs amb millors productes. La nostra visió continua sent tan vàlida avui com ho era quan vam fundar l'empresa: transformar profundament la banca, millorant-la a benefici de tots", ha destacat Mullen.

Durant l'exercici fiscal del 2023 (que dura de l'abril del 2022 al març del 2023) Atom ha aconseguit per primera vegada un benefici operatiu de 4 milions de lliures i ha acumulat 76 milions de lliures de marge d'interessos.

Últimas noticias