BBVA puja: JP Morgan n'eleva el preu i Berenberg hi veu un "delicat equilibri"

JP Morgan li atorga ara un preu objectiu de 9,30 euros per acció

Per

Bolsamania | 01 nov, 2023

Actualitzat : 17:58

BBVA ha pujat aquest dimecres un 2,26% i és un dels millors títols de l'IBEX després que els estrategs de JP Morgan hagin elevat el preu objectiu que atorguen als seus títols després d'haver presentat els resultats dels nou primers mesos de l'any, període en el que ha guanyat 5.961 milions d'euros, un 24,3% més.

En concret, els analistes del banc nord-americà han millorat el preu objectiu des de 8,90 euros fins als 9,30 euros actuals, i mantenen el consell de neutral. També han millorat el pronòstic de benefici per acció per a BBVA, de manera que estimen que per a l'exercici actual serà d'1,30 euros (+8,4%) i per a l'any que ve, d'1,31 euros (+5,0%).

Tot i que els de JP Morgan no han estat els únics experts que han valorat els resultats presentats pel banc. També els analistes de Berenberg han publicat aquest dimecres un informe sobre l'entitat que presideix Carlos Torres en què comenten el "delicat equilibri" en què es mou BBVA.

"Creiem que és probable que l'impuls dels ingressos de BBVA continuï a curt termini, gràcies a l'expansió del marge a Espanya i al creixement dels préstecs a Mèxic. No obstant això, al nostre parer, podria resultar més difícil per a BBVA mantenir el seu palanquejament operatiu als propers anys a mesura que persisteixin les pressions de costos", comenten els analistes de la companyia alemanya.

També veuen probable que l'actual canvi en la combinació de préstecs a Mèxic "es tradueixi en provisions per a pèrdues creditícies més grans que les esperades". Per això, i atès que l'acció cotitza en línies generals amb el sector, amb 6,3 vegades el BPA per al 2024, creuen que "reflecteixen adequadament el delicat equilibri entre l'impuls dels ingressos i les pressions de costos i aprovisionament".

A Berenberg reiteren el seu consell de mantenir sobre els títols de BBVA, als quals atorguen un preu objectiu de 7,80 euros, però augmenten les seves estimacions de guanys "entre un 4% i un 13% pel fet que els ingressos més elevats van compensar en part amb més costos i provisions per a pèrdues creditícies".

Últimas noticias