BBVA pagarà dividend de 0,29 euros per acció: dates clau per cobrar-lo

El darrer dia per participar en el repartiment serà el 7 d'octubre

Per

Bolsamania | 26 set, 2024

Actualitzat : 11:46

El Consell d'Administració de BBVA ha acordat el pagament d'una quantitat a compte del dividend de l'exercici 2024 per un import brut de 0,29 euros per acció en efectiu, segons ha explicat aquest dijous el banc a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Aquestes en són les dates clau per cobrar-lo:

El darrer dia de negociació de les accions de BBVA amb dret a participar al repartiment (last trading date) serà el 7 d'octubre.

El primer dia de negociació de les accions de BBVA sense dret a participar al repartiment (ex-dividend date) serà el 8 d'octubre.

La data de registre (record date) serà el 9 doctubre.

La data de pagament serà el 10 doctubre, d'acord amb les disposicions vigents aplicables a les entitats dipositàries i utilitzant els mitjans que Iberclear posa a la seva disposició.

L'import net que rebran els accionistes per cada acció que posseeixin, una vegada descomptada la retenció fiscal a compte del 19%, serà de 0,2349 euros.

En nota de premsa, BBVA ha afegit que aquest dividend és un 81% més gran que un any abans i és el dividend a compte "més alt de BBVA fins ara".

"D'aquesta manera, el banc repartirà a l'octubre a prop de 1.700 milions d'euros en efectiu entre els seus accionistes. Després d'aquest dividend, des del 2021, BBVA els haurà distribuït a prop de 15.000 milions d'euros entre dividends i recompres d'accions", ha destacat l'entitat.

Últimas noticias