BBVA i Bankinter, únics espanyols entre els favorits europeus del sector de BofA

Atorga a les dues entitats un potencial de revaloració del 30%

Per

Bolsamania | 05 gen, 2022

Bank of America (BofA) prefereix bancs al detall i comercials en la seva aposta pel sector a Europa de cara a aquest 2022. Així ho explica en un informe en què precisa que els dies de guanys als mercats de capitals "es van acabar", cosa que reafirma la seva aposta per aquest tipus d'entitats.

La llista de bancs europeus favorits està composta per Intesa i UniCredit; BNP; Credit Agricole; ING; NatWest; HSBC; DNB; Allied Irish Banks i Bank of Ireland; Raiffeisen, i els espanyols BBVA i Bankinter.

Segons explica l'entitat, el creixement dels préstecs s'està recuperant –“és real i sostenible”, apunta. Les hipoteques s'acosten al 6%, els préstecs al consum tornen a ser positius i les empreses tornen a estar en marxa després de les garanties de l'Estat.

"Amb una estimació de creixement del PIB nominal de la zona euro superior al 6% per al 2022, veiem un augment substancial de les nostres expectatives de creixement dels préstecs del 3%, que ja són les millors dels últims anys. Els consumidors podrien gastar un 40% més en hipoteques abans d'assolir nivells històrics", apunten.

Bank of America té un preu objectiu de 6,15 euros per a Bankinter i de 7 euros per a BBVA, fet que suposa atorgar-los un potencial de pujada del 30%, respectivament.

Últimas noticias