BBVA arriba a l'objectiu a Itàlia dos anys abans del previst en captar 580.000 clients

El 2021 hi va aterrar amb un pla de creixement que situava l'objectiu en 100.000 clients cada any

Per

Bolsamania | 23 oct, 2024

BBVA ha aconseguit el seu objectiu de creixement a Itàlia dos anys abans del previst. L'entitat ha captat 580.000 clients durant aquests tres anys de banca minorista al país i es col·loca a la senda per assolir l'objectiu marcat per a tot el 2024, que se situa en 600.000 clients.

El banc hi va aterrar l'any 2021 amb un pla de creixement a cinc anys que situava l'objectiu de captació a 100.000 clients cada any. En només tres anys ha superat aquest objectiu.

Com explica Javier Lipuzcoa, director de Banca Digital de BBVA a Itàlia, “volem ser el primer banc per als italians, oferint la millor experiència possible amb una proposta a llarg termini”. Recentment ha incorporat a la seva oferta les hipoteques, "que marxen per bon camí", ha assegurat.

En un context de baixada de tipus d'interès, "a BBVA busquem donar als clients la millor remuneració que ens permeti el mercat, per això, en revisem les condicions periòdicament", ha assenyalat Lipúzcoa, que ha recalcat que fan un balanç "molt positiu, el model de banca digital a Itàlia està funcionant molt bé" de manera que mantenen una oferta a llarg termini al país.

La proposta de valor inicial de productes a Itàlia, que va començar amb el 'Conto a zero spese per sempre' i les targetes de dèbit gratuïtes s'ha completat amb productes de crèdit, com el préstec immediat en línia, la bestreta de nòmina o el fraccionament de pagaments, que ofereixen flexibilitat al client italià quan ho necessita.

Posteriorment, s'hi van afegir productes d'estalvi i d'inversió com el 'Deposito Flessibile' i els prop de 300 fons d'inversió als quals tenen accés els clients a través de l'app i de la web.

Ara el 'Conto a zero spese per sempre' ofereix una remuneració al 3,5% als seus clients i un cashback del 3,5% durant els primers sis mesos sense necessitat de complir cap requisit: sense vinculació de nòmina, sense saldo mínim i sense permanència. A més, el client continuarà rebent remuneració un cop finalitzada l'oferta que variarà en funció del mercat.

Últimas noticias