Barclays rebaixa les previsions de benefici de Grifols i reitera 'infraponderar'

Manté el preu objectiu de la companyia als 16 euros

Per

Bolsamania | 11 jul, 2022

Barclays ha rebaixat les previsions de BPA (benefici per acció) sobre Grifols per a aquest any i per al 2023. Per a l'any actual preveu ara un BPA de 0,70 euros des de 0,82 euros. Per al 2023, la seva estimació és d'1,08 euros des dels 1,18 euros.

Després d'aquesta rebaixa en el benefici, Barcays manté sense canvis el consell sobre Grifols (infraponderar) i el preu objectiu (16 euros). Grifols cotitza actualment als 17 euros.

"La recuperació després de la Covid-19 s'està accelerant i l'empresa és una de les poques que es beneficia directament de la inflació. Tot i això, pesa el creixement estructural a llarg termini de les amenaces de la competència, així com el palanquejament", indiquen aquests analistes.

Grifols va celebrar el seu 'Investors Day' el 30 de juny passat, i va aprofitar l'esdeveniment per desmentir els rumors que tingui intenció de fer una ampliació de capital, notícia que es va publicar un dia abans i que va provocar fortes caigudes de la companyia a la borsa.

Grifols va confirmar la recuperació del negoci subjacent i una evolució favorable en la recol·lecció de plasma. "Grifols ha aconseguit l'autosuficiència en plasma, està ben posicionada a la Xina i intensifica els seus esforços d'innovació. Davant l'actual context macroeconòmic i els temors de recessió, l'empresa ofereix als inversors un creixement accelerat dels ingressos i les oportunitats significatives d'expansió de marges", assenyalen els experts de Citi.

Últimas noticias