Barclays puja preu a Amadeus: "La seva posició competitiva continua millorant"

Manté el consell de sobreponderar el valor

Per

Bolsamania | 06 set, 2023

Barclays reforça la seva confiança en Amadeus. Els estrategs de la companyia britànica ho han deixat clar al seu últim informe en elevar el preu objectiu de la companyia fins als 80 euros des dels 75 euros anteriors i mantenir la seva valoració de sobreponderar el valor. Els títols d'Amadeus cotitzen actualment als 62,80 euros.

"La posició competitiva d'Amadeus segueix millorant, especialment a Air IT, proporcionant un impuls més gran al ja sòlid creixement del mercat final", han explicat a Barclays.

En aquest sentit, esperen que tant els productes com els serveis d'Amadeus arribin al 50% de participació de mercat per a l'any fiscal 28.

"Com a resultat, el nombre de passatgers se situarà en 3.000 milions, un 11% per sobre del que estima el consens", han puntualitzat.

A més, han indicat que "això porta la nostra taxa de creixement anual del benefici per acció d'Amadeus fins als 5 euros per a l'any fiscal 28, un increment de l'11% al 16%".

Al primer semestre de l'any, Amadeus va duplicar el benefici en assolir els 540,7 milions d'euros, xifra un 93,4% superior als 279,5 milions d'euros del mateix període de l'any anterior.

Durant la presentació de resultats, Luis Maroto, conseller delegat d'Amadeus, va declarar que "tots els nostres segments van registrar uns bons resultats operatius durant el primer semestre de l'any, gràcies al fet que el sector dels viatges va continuar enfortint-se al segon trimestre. Per regions, l'evolució d'Amèrica del Nord va ser especialment bona i tant els passatgers embarcats com les reserves van créixer respecte al 2019”.

Amadeus també ha finalitzat la primera part del seu programa de recompra d'accions després d'adquirir un total de 4,93 milions de títols entre el 6 de juny i el 17 d'agost, xifra que suposa el nombre màxim i representa un 1,094% del capital social de la societat.

Últimas noticias