Barclays espera que Gestamp presenti uns "sòlids" resultats del primer trimestre

Reitera el consell de neutral, amb un preu objectiu de 4,5 euros

Per

Bolsamania | 14 abr, 2023

Barclays creu que Gestamp publicarà uns "sòlids" resultats al primer trimestre de l'any i reitera aquest divendres el consell de neutral sobre la companyia, amb un preu objectiu de 4,5 euros.

"Esperem que el grup registri sòlids resultats al primer trimestre. També esperem que es reiteri plenament la guia per al 2023. La valoració és justa. Reiterem neutral i preu objectiu de 4,5 euros", assenyalen. Gestamp cotitza actualment als 4,06 euros.

Barclays estima que, entre el gener i el març, l'EBITDA de Gestamp arribarà als 325 milions d'euros. La companyia publica les seves xifres el proper 9 de maig.

Cal recordar que S&P ha elevat aquesta setmana la valoració de Gestamp a 'BB' des de 'BB-' pel seu "sòlid exercici operacional".

"La millora en el ràting reflecteix el sòlid exercici operacional de Gestamp, així com la progressiva reducció del seu deute durant els últims tres anys sota unes condicions de mercat molt difícils", ha valorat S&P.

També ha indicat que la millora en el ràting es basa en el "creixement orgànic sostingut" de la companyia i en la seva "capacitat per mantenir els marges", tal com reflecteixen els resultats de l'exercici 2022 i, addicionalment, en l'assumpció que el 2023 continuarà tenint "un sòlid exercici operacional", ha argumentat l'agència de qualificació.

Últimas noticias