Bankinter torna a entrar a l'índex FTSE4Good, que valora la sostenibilitat

La companyia acumula 22 anys al selectiu

Per

Bolsamania | 10 ago, 2023

Bankinter ha anunciat aquest dijous que ha aconseguit renovar, un any més, la seva pertinença a l'índex britànic FTSE4Good, en què són presents "les companyies més avançades en sostenibilitat a l'àmbit internacional". D'aquesta manera, l'entitat bancària ja acumula 22 anys cotitzant al selectiu, que es va crear el 2001.

"Així, l'entitat reflecteix una constant evolució a l'alça en l'aplicació interna d'una política de sostenibilitat basada en criteris ambientals, socials i de governança (els anomenats criteris ASG, per les sigles), una política examinada per índexs com l'FTSE4Good any rere any”, destaca la companyia.

La sèrie d'índexs FTSE4Good examina el compliment de les companyies en les dimensions ambiental, social i de governança, i les que superen la revisió passen a formar part de la llista de valors empresarials "més sostenibles del món".

Bankinter assegura que "diversos actors del mercat, com els inversors privats o les gestores de fons d'inversió, entre d'altres, busquen cada vegada més específicament per a les carteres valors amb una forta i demostrable política de sostenibilitat".

A més de ser membre de l'FTSE4Good, Bankinter cotitza a l'índex Dow Jones Sustainability Index World des de fa cinc anys, una pertinença que també ha revalidat de manera consecutiva a cada revisió anual.

Últimas noticias