Bankinter llança un compte remunerat fins al 3% TAE per als clients pimes

Permet obtenir una remuneració de fins a 2.225 euros als primers dos anys

Per

Bolsamania | 07 mar, 2024

Bankinter ha anunciat aquest dijous el llançament al mercat del Compte Pla Empreses 0, mitjançant el qual el banc ofereix als seus clients petites i mitjanes empreses una remuneració del 3% TAE durant el primer any i de l'1,5% TAE al segon any, amb un saldo màxim sobre el qual remunerar de 50.000 euros i sense comissions.

Aquest compte, que permet obtenir una remuneració de fins als 2.225 euros als primers dos anys, està disponible dins del Pla 0 de 'Bankinter Plan Empresas', un model de relació en què són les pimes les que trien com relacionar-se amb el banc, segons explica l'entitat.

Aquest model es va posar en marxa al setembre del 2021 amb l'objectiu de simplificar l'oferta de comptes, establir una política de comissions progressiva, "molt més senzilla", i eliminar les comissions de manteniment a partir d'una sèrie d'opcions que decideix el propi client.

En aquesta vinculació es té en compte l'operativa realitzada en tres àmbits d'activitat: negoci transaccional, negoci internacional i assegurances.

'Bankinter Plan Empresas' estableix tres nivells de tarifació: Pla 0, per a clients amb màxima operativa i vinculació amb el banc, que disposaran de l'esmentat compte remunerat exempt de comissions, a més d'altres avantatges; Pla 10, amb un compte amb un cost fix de 10 euros al mes per a clients amb una operativa intermèdia; i Pla 20, amb 20 euros al mes de comissió per a clients que duguin a terme una operativa puntual.

Per accedir al Pla 0 cal fer una operativa mínima entre aquestes sis possibles opcions (cobraments per valor de 100.000 euros al trimestre i 3 operatives de pagament; cobraments per valor de 50.000 euros al trimestre, 3 operatives de pagament i contractació d'una assegurança; operativa mínima de Negoci Internacional de 15.000 euros al trimestre i 3 operatives de pagaments, contractació de dues assegurances Bankinter, saldo mitjà disposat en productes de finançament de 50.000 euros al trimestre i tres operatives de pagaments, saldo mitjà en fons d'inversió i/o renda fixa per valor mínim de 50.000 euros trimestre o tenir un saldo mitjà creditor en comptes corrents a partir de 100.000 euros trimestre).

Més enllà de la remuneració del compte, que només està disponible per a les pimes del Pla 0, Bankinter ha subratllat que cadascun d'aquests tres plans disposa d'avantatges que abasten les necessitats d'una empresa al dia a dia.

Últimas noticias