Bankinter Investment i Sonae Sierra llancen el vehicle d'inversió ORES Alemanya

La nova societat suposa el desembargament del banc al mercat alemany

Per

Bolsamania | 19 feb, 2024

Bankinter Investment SGEIC, la societat gestora d'inversió alternativa de Bankinter, i el grup portuguès Sonae Sierra, multinacional que opera de manera integrada al negoci immobiliari, han llançat ORES Alemanya, un nou vehicle d'inversió alternativa destinat a inversions en superfícies comercials al mercat alemany.

Actualment, ORES Alemanya compta amb vuit actius comercials, quatre destinats a superfícies de supermercats i quatre destinats a superfícies de bricolatge-llar. Tots els actius tenen contractes d'arrendament amb obligats compliments a llarg termini i formalitzats amb operadors líders als segments de l'alimentació i del bricolatge-llar a Alemanya, com són el cas d'Edeka, Rewe, Aldi i Obi, ha informat Bankinter aquest dilluns mitjançant un comunicat. El volum del vehicle ha totalitzat una inversió de 200 milions dʻeuros.

ORES Alemanya proporciona als seus inversors l'accés a immobles comercials d'alta qualitat al mercat alemany, alhora que ofereix una alta visibilitat de fluxos de caixa, generadors d'un dividend recurrent i estable des del primer any de la inversió, subratlla l'entitat. Bankinter Investment gestionarà el vehicle mentre Sonae Sierra, ja present al mercat alemany, serà el responsable de la gestió de la cartera.

Bankinter afegeix que el llançament d'aquest vehicle "subratlla la importància estratègica d'Alemanya com a mercat principal per a les activitats d'inversió i de gestió d'actius a llarg termini de Sierra". Per a Bankinter Investment suposa el desembarcament del negoci d'inversió alternativa en aquest país.

Últimas noticias