Bankinter es guanya la millora dels analistes: menys propens que els seus parells a la recessió

Deutsche Bank i Berenberg pugen el preu objectiu a l'entitat després de presentar els resultats

Per

Bolsamania | 21 oct, 2022

Deutsche Bank i Berenberg pugen el preu objectiu a Bankinter després de presentar els seus resultats. El primer, des dels 5,95 als 6,25 euros per acció, mentre que el segon ho fa des dels 5,7 als 7 euros. Els dos fixen una recomanació de mantenir.

Des de Deutsche Bank comenten que, "si s'acosten obstacles macroeconòmics, els llibres de Bankinter haurien de ser menys propensos que els dels seus parells a la recessió". Els analistes de l'entitat destaquen que els comptes del banc espanyol suposen "un començament sòlid" que "dona senyals positius per al sector".

"Bankinter ha tornat a superar les previsions de beneficis al tercer trimestre, principalment per un SINI sòlid i uns costos i deterioraments controlats. Val la pena assenyalar que el sòlid exercici ha portat a revisar a l'alça la perspectiva del NII per a tot l'any des de un creixement d'un dígit mitjà a un creixement de dos dígits, mentre que l'exercici deslluït dels ingressos per comissions ha portat a revisar a la baixa la guia", detallen.

Tot i això, malgrat les tendències positives generals, "observem que els missatges del banc han estat cautelosos atesa la incertesa actual i, de fet, van dir que la guia per al 2023 no es donarà fins als guanys del quart trimestre del 2022".

En general, Deutsche Bank creu "que la millora observada en NII proporciona una visió clara del desenvolupament positiu que també podríem esperar als bancs nacionals". Les seves previsions revisades porten a un creixement dels beneficis lleugerament per sota de l'objectiu del banc per al 2023, però un 7% per sobre del consens actual, “on esperaríem veure certa recuperació”.

Bankinter ha guanyat 430,1 milions d'euros de gener a setembre, un 21,2% més que als nou primers mesos del 2022, "i això malgrat incloure's durant el període anterior quatre mesos d'ingressos de Línea Directa Asseguradora (LDA). Tot això sense tenir en compte la plusvàlua generada per la seva sortida a borsa".

Últimas noticias