Bankinter aconsella aprofitar les fortes caigudes en el sector del luxe per comprar

"Les tendències que donen suport al creixement estructural del sector es mantenen intactes"

Per

Bolsamania | 20 ago, 2021

Les companyies del sector de productes de luxe, com Kering, LVMH, Burberry, Salvatore Ferragamo i Hermés, han protagonitzat una gran correcció aquesta setmana després de protagonitzar un gran ral·li borsari durant els últims mesos, pels temors del mercat sobre la pèrdua de tracció de l'economia xinesa i possibles retards en la reobertura de botigues per la variant delta.

No obstant això, els analistes de Bankinter aconsellen aprofitar aquesta correcció per entrar en aquests valors a preus més atractius. "Considerem que és una oportunitat per comprar. Les tendències que donen suport al creixement estructural del sector es mantenen intactes", argumenten.

En la seva opinió, "el consum, especialment el luxe, ha mostrat una forta resiliència enfront de la Covid-19, i la recuperació econòmica, unida a elevades taxes d'estalvi i major 'efecte riquesa', portarà a una ràpida recuperació dels nivells de vendes pre-pandèmia".

Després d'aquesta anàlisi, destaquen com els seus valors recomanats són "LVMH, Kering, Hermés i Adidas. Tot i les recents caigudes, el sector a Europa acumula una revaloració propera al +18% aquest any", conclouen.

Últimas noticias