Bankia registra un cas de Covid-19 a la seu central de Madrid

Els professionals que desenvolupen la seva activitat a la planta on treballa continuaran la seva feina a través del teletreball

Per

Bolsamania | 06 mar, 2020

Bankia ha registrat el primer cas de coronavirus Covid-19 d'un professional dels serveis centrals a la seva seu de Madrid, per la qual cosa el banc ha activat el seu Protocol d'Actuació i Prevenció.

El professional de l'entitat, al qual Bankia desitja una ràpida recuperació, es troba hospitalitzat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Per criteris de prudència, vigilància activa i atenció a les persones, els professionals que desenvolupen la seva activitat a la planta on treballa aquest professional continuaran la seva feina a través del teletreball.

Bankia ha assenyalat que manté en tot moment una permanent coordinació amb les autoritats sanitàries, informa puntualment els empleats a través de la seva intranet sobre l'evolució del coronavirus i ofereix en temps real les recomanacions del Ministeri de Sanitat. A més, els serveis mèdics de Bankia estan disponibles per als empleats.

Amb l'objectiu de dur a terme l'anàlisi i seguiment de la situació de manera coordinada, i analitzar l'impacte i el correcte desenvolupament dels diferents protocols d'actuació, Bankia ha constituït un Comitè de Seguiment que centralitza tota la informació i adopta les decisions necessàries en coordinació amb les autoritats sanitàries.

Bankia disposa de plans de contingència per afrontar situacions d'indisponibilitat de professionals, tant en la xarxa d'oficines com en els serveis centrals. Així, l'entitat compta amb un pla per dividir als equips considerats ‘crítics’ per la seva importància per al normal funcionament de l'activitat, amb l'objectiu d'evitar contagis.

Respecte a les actuacions, s'han cancel·lat totes les sessions presencials de formació, s'ha habilitat el teletreball dels empleats i s'ha recomanat reduir al màxim els viatges de treball.

Últimas noticias