Bank of America: "Santander és la nostra primera opció a Espanya"

Després dels resultats, manté el consell de compra i el preu objectiu de 4,8 euros

Per

Bolsamania | 26 oct, 2023

"Reiterem la nostra recomanació de compra, i Santander és la nostra primera opció a Espanya", assenyalen a Bank of America, que mantenen el preu objectiu de l'entitat als 4,8 euros després que aquest dimecres presentés els resultats del tercer trimestre.

Un període durant el qual el banc va incrementar el benefici atribuït un 20%, fins als 2.902 milions d'euros. A més, durant els nou primers mesos de l'any, Santander va aconseguir un benefici de 8.143 milions d'euros, xifra que suposa una millora de l'11% enfront del mateix període del 2022.

"Amb taxes considerades més altes per més temps, Santander ha tingut un exercici inferior al de BBVA en aproximadament un 10% durant els últims tres mesos. Cotitza al múltiple P/PPOP més baix d'Europa i creiem que la seva unitat brasilera (més del 25 % dels guanys) ha assolit un punt d'inflexió clau”, assenyalen al seu darrer informe.

Afegeixen que "la generació orgànica hauria de donar suport al capital per sobre del 2% i les nostres dades suggereixen que les LLP nord-americanes tindran un exercici millor del que s'esperava". Amb això, eleven les estimacions de BPA "només modestament".

Destaquen també que Santander ha reduït el risc de la seva cartera, canviant la seva combinació de clients d'alt risc a clients de primera/gairebé preferencial, que ara representen al voltant del 58% de la cartera.

D'altra banda, a Deutsche Bank consideren que "l'acció no té els catalitzadors per obtenir un moviment alcista significatiu gràcies a aquests resultats, tot i que la valoració es manté barata". "Segons la nostra opinió, les tendències semblen recolzar la nostra postura positiva sobre l'acció, encara que finalment cal demostrar algunes millores perquè hi tinguem més confiança", diuen.

Últimas noticias