Audax tanca un finançament de 66 milions per construir 12 projectes fotovoltaics a Espanya

Permetrà impulsar la posada en marxa d'un portafolis solar amb una potència total de 141 megawatts pic (MWp)

Per

Bolsamania | 07 des, 2023

Audax ha signat un contracte de finançament (senior facilities agreement) per un import de 66 milions d'euros per construir un portafolis de 12 projectes d'energia fotovoltaica a Espanya, segons ha donat a conèixer a través d'un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Aquest finançament està liderat a través del Banc Europeu d'Inversions (BEI) i permetrà impulsar la posada en marxa d'un portafolis solar amb una potència total de 141 MWp.

Com detalla la companyia, a través d'aquesta operació, el grup Audax "aconsegueix consolidar la seva estratègia d'integració vertical, enfortint la presència a l'àrea de generació d'energia renovable, on manté un pipeline d'actius distribuïts entre Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà que supera els 1.000 MW".

Els projectes objecte d'aquesta operació es troben en operació, en construcció i en fase de Ready to Build (RtB). Un cop tot aquest portafolis entri en operació, Audax comptarà amb més de 380 MW en operació, "confirmant així la seva forta aposta per les energies renovables, la sostenibilitat i la transició energètica", asseguren.

Alantra ha actuat com a assessor financer i coordinador de l'operació, mentre que Garrigues i Clifford Chance han exercit com a assessors legals de la companyia i el prestador, respectivament.

Últimas noticias