Applus+ anuncia la continuïtat de la concessió d'ITV a Galícia

Es tracta d'“un dels contractes més importants” de la companyia

Per

Bolsamania | 07 feb, 2022

Applus ha anunciat aquest dilluns que la Xunta de Galícia ha notificat la continuïtat de la concessió per fer inspecció tècnica de vehicles (ITV) a la Comunitat Autònoma fins al final de l'any 2027.

En virtut d'això, Applus+ ha comunicat que invertirà en una capacitat més gran de la xarxa que absorbeixi la creixent demanda, així com en tecnologia, per permetre un major increment de l'eficiència del servei i reducció de l'impacte mediambiental. D'altra banda, els clients es beneficiaran d'una reducció neta de tarifes lleugerament inferior a l'1,5% comparades amb els preus del 2021. Amb tot això, Applus+ ha dit que oferirà “un servei de més qualitat i a un preu atractiu per als clients durant un període addicional".

El contracte de concessió ja contemplava, des del seu inici, possibles pròrrogues addicionals i més enllà del 2027.

“La continuïtat d'un dels contractes més importants d'Applus+ és una notícia molt positiva, que redundarà a la contínua excel·lència del servei per als conductors a Galícia i ens concedeix un període ampliat en un dels nostres contractes clau, en línia amb la trajectòria de èxit de la divisió”, ha declarat Fernando Basabe, conseller delegat d'Applus+.

Últimas noticias