Applus+ anuncia la compra del laboratori francès Rescoll

L'import de l'operació no ha transcendit

Per

Bolsamania | 12 jun, 2023

Applus+ ha comunicat aquest dilluns la compra de Rescoll, un proveïdor d'assajos de materials i R+D amb seu a França. Aquesta operació, l'import de la qual no ha transcendit, reforça els serveis de la companyia espanyola en assajos de dispositius mèdics i incrementa el seu posicionament com a soci de referència al sector aeroespacial.

I és que Rescoll, fundada el 2000 i amb seu a Bordeus, té 170 treballadors i uns ingressos anuals de 21 milions d'euros. "Els seus laboratoris, perfectament equipats, els seus experts i les seves capacitats reconegudes donen suport al desenvolupament dels sectors mèdic, aeroespacial, industrial i energètic", comenta Applus+ en una nota.

Cal destacar que la companyia gal·la està especialitzada en anàlisis químiques, assaigs mecànics i enginyeria de materials i processos, amb àmplia experiència en adhesius i revestiments. Compte, a més, amb un gran reconeixement a França a causa de la seva àmplia i acreditada oferta d'assajos i les seves qualificacions úniques.

"Amb aquesta adquisició, Applus+ consolida la seva cartera de serveis per satisfer les exigents i creixents demandes dels sectors de dispositius mèdics i aeroespacial, i es posiciona en centres industrials clau, com Alemanya, França i Espanya", destaca la nota.

En dispositius mèdics, la Divisió Laboratories amplia els seus serveis amb assaigs de biocompatibilitat i assaigs mecànics a implants i biomaterials. A més, "Rescoll posiciona Applus+ com a soci de referència al sector aeroespacial, afegint noves acreditacions i complementant les seves àmplies i versàtils instal·lacions, que cobreixen tota la piràmide d'assajos, des de cupons fins a assajos a escala real", incideix la companyia espanyola.

Mauricio Úbeda, vicepresident executiu de la Divisió Laboratories, ha afirmat que "Rescoll encaixa perfectament en el nostre pla estratègic, ampliant els nostres serveis al sector dels dispositius mèdics, un mercat molt atractiu. Aquesta adquisició se suma a l'adquisició recent de CFI, un reconegut laboratori a la Xina d'assajos d'automoció que, de la mateixa manera, ens permet ampliar la nostra xarxa a mercats de creixement elevat”.

Per la seva banda, José Alcorta, conseller delegat de Rescoll, ha apuntat que “Rescoll ha mostrat un constant creixement des de la seva creació i ara necessita un soci extern per continuar i accelerar el seu desenvolupament. A Applus+ hem trobat el soci idoni. Proporcionarem a Applus+ experiència al camp mèdic, així com coneixements tècnics a la indústria d'adhesius i pintures. Aquestes sinergies es veuran reforçades per la visió comuna de les dues empreses i ens permetran contribuir a la creació d'un líder europeu en el camp dels assajos i la certificació".

Últimas noticias