Apple actualitzarà l'iPhone 12 "durant els propers dies" després del veto a França

Les autoritats gal·les en van sol·licitar la retirada per superar els límits d'emissió d'ones

Per

Bolsamania | 15 set, 2023

Apple farà una actualització per a l'iPhone 12 després que l'Agència Nacional de Freqüències (ANFR) francesa sol·licités la retirada d'aquest dispositiu del mercat per superar els límits d'emissió d'ones, ha confirmat aquest divendres el ministre responsable d'assumptes digitals del país, Jean-Noel Barrot.

"Des de la decisió de retirar l'iPhone 12 del mercat francès, he parlat diverses vegades amb els equips d'Apple. Després de les discussions i segons el que va sol·licitar l'ANFR, Apple em va assegurar que implementaria una actualització a l'iPhone 12 durant els propers dies", ha explicat al seu perfil de X, la xarxa social anteriorment coneguda com a Twitter.

A més, ha assegurat que l'ANFR "s'està preparant per provar ràpidament aquesta actualització que, a última instància, faria que el model compleixi les normes europees aplicades a França i eliminaria la seva retirada de comercialització".

La companyia va ser informada aquest dimarts que l'iPhone 12 emet ones electromagnètiques que estan per sobre dels estàndards europeus, i després se'n va sol·licitar la retirada del mercat francès.

Un portaveu de la companyia va assegurar en un comunicat recollit per Bloomberg que "això està relacionat amb un protocol de prova específic utilitzat pels reguladors francesos i no amb un problema de seguretat".

Últimas noticias