Apollo llança una OPA sobre Applus+ a un preu de 9,5 euros per acció

El mercat està pendent de llançar una oferta sobre la companyia

Per

Bolsamania | 30 jun, 2023

Actualitzat : 12:32

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha suspès, amb efectius immediats, la negociació d'Applus+ "mentre es difon una informació rellevant sobre l'entitat esmentada".

Com sabeu, el mercat està pendent del llançament d'una OPA sobre la companyia. A principis de maig va confirmar mostres d'interès "no sol·licitades" per comprar-la després que Reuters publiqués el possible interès de diversos fons de capital risc a adquirir l'empresa per una suma que superaria els 1.000 milions d'euros. Segons l'agència, entitats com Apollo, Apax i un consorci format per I Squared i TDX estaven sondejant l'operació.

A mitjans d'aquest mes, Expansión publicava que I Squared tenia intenció de llançar de forma imminent l'oferta, cosa que el mateix fons confirmava poc després, assenyalant que "està analitzant, conjuntament amb fons d'inversió gestionats per TDX Capital, la possibilitat de formular una oferta pública d'adquisició sobre la totalitat de les accions de la societat Applus”.

Tot i això, I Squared Capital precisava que "a la data de la present comunicació, només s'han dut a terme accions preparatòries i no s'ha pres cap decisió respecte a la formulació de cap oferta ni sobre els termes i condicions d'aquesta potencial oferta".

Així mateix, apuntava que "no hi ha certesa que I Squared Capital i TDX, ja sigui individualment o conjuntament, hagin de formular una oferta pública d'adquisició d'accions d'Applus. Si es pren aquesta decisió en algun moment, es comunicarà degudament al mercat d'acord amb la llei i normativa aplicable".

Segons informacions publicades a la premsa, l'oferta d'I Squared podria rondar els 2.000 milions d'euros, a raó de 9,5 euros per títol.

Últimas noticias