Amper compra participacions de Elinsa, Calsomatu i Terralwind per 4 milions

Les tres companyies suposaran una facturació conjunta superior a 25 milions

Per

Bolsamania | 03 feb, 2020

Amper ha anunciat aquest dilluns que, en el marc del desenvolupament del seu Pla Estratègic 2018-2020, ha arribat a preacords per comprar el 51% de les participacions socials de Elinsa, el 74,99% de l'accionariat de Calsomatu i el 51,2% de les participacions en Terralwind. El preu conjunt de les tres operacions és de 4 milions d'euros.

Elinsa és una companyia espanyola amb presència internacional, enfocada al muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques, així com automatització i control industrial i especialitzada en subestacions per al sector fotovoltaic i vaixells de guerra.

Calsomatu és una companyia espanyola enfocada al muntatge industrial i naval, amb experiència en fabricació, muntatge, reparació i manteniment de components per a la indústria eòlica offshore i naval.

Terralwind és una empresa romanesa amb vocació internacional especialitzada en el subministrament de serveis d'enginyeria, instal·lació, muntatge i manteniment de turbines eòliques, projectes en diversos països i clients referents en el sector.

Amper ha dit que les tres companyies responen al seu model d'integració vertical desplegat en el pla de creixement inorgànic, que persegueix la compleció de la cadena de valor en serveis industrials d'alt valor afegit i integrables en projectes en els quals la vertical industrial ja opera, amb especial focus en el sector d'energies renovables.

Les tres companyies suposaran una facturació conjunta superior a 25 milions d'euros amb un EBITDA esperat d'al voltant de 3 milions d'euros en aquest exercici 2020.

Últimas noticias