Amazon retrocedeix en borsa en el seu 'Prime Day' per tercer any consecutiu

Encara que durant la sessió anterior el gegant va tancar en positiu amb alces de l’1,8%, al 'Prime Day' 2017 les accions es deixen un 0,5%

Per

Bolsamania | 11 jul, 2017

Amazon celebra aquest dimarts el seu dia gran, l'anomenat 'Prime Day'. I, seguint amb la tendència de les seves tres edicions, el preu de les accions del gegant nord-americà retrocedeix. En aquesta ocasió al voltant d'un 0,5% fins als 992 dòlars per acció.

Els títols d'Amazon responen amb lleus caigudes al 'Prime Day'. El líder del comerç online per excel·lència viu aquest dimarts, 11 de juliol, la seva tercera edició d'aquest esdeveniment, que ofereix descomptes exclusius a escala mundial.

Encara que durant la sessió anterior el gegant va tancar en positiu amb alces de l’1,8%, al 'Prime Day' 2017 les accions es deixen un 0,5%

Des d'aquest dilluns a partir de les 18:00 hores els clients premium de la companyia podien gaudir d'ofertes flaix, que es van renovant contínuament, en tot tipus d'articles (informàtica, llar, electrònica, música...). I, encara que durant la sessió anterior el gegant va tancar en positiu amb alces de l’1,8%, al 'Prime Day' 2017 les accions es deixen un 0,5%.

Malgrat tot, Amazon puja un 32,16% des del començament de l’any i un 31,5% des de juliol de l'any passat. A més, els analistes de Factset li donen un potencial de creixement del 33.9% fins a un preu objectiu de 1.127,86 dòlars. Així mateix, crida l'atenció la dada que un 88% dels analistes recomani la seva compra, mentre un 12% recomana mantenir posicions.

Cal destacar que, només a Amazon Espanya, el Prime Day de 2016 es va convertir en el dia amb més comandes de la història després d'aconseguir els 570.000 comandes en 24 hores.

A més, un percentatge superior al 30% de la ofertes d'aquest dia provenen de petites empreses que utilitzen Amazon com un canal de vendes en línia. L'any passat, clients de tot el món van comprar en 24 hores, més de 14 milions d'unitats a aquestes petites empreses que oferien els seus productes a la web de la companyia.

Últimas noticias