Alphabet ultima la compra més gran de la seva història: vol adquirir Wiz per 23.000 milions

Les discussions encara estarien a setmanes de completar-se

Per

Bolsamania | 15 jul, 2024

L'empresa matriu de Google, Alphabet, està en converses avançades per adquirir l'empresa emergent de ciberseguretat Wiz per aproximadament 23.000 milions de dòlars, segons informava aquest diumenge The Wall Street Journal citant persones familiaritzades amb l'assumpte. Aquesta operació seria la seva major adquisició fins ara.

La compra de Wiz marcaria un gran impuls addicional a la ciberseguretat per a Alphabet, dos anys després d'haver adquirit Mandiant per 5.400 milions de dòlars.

Wiz compta entre els seus clients amb grups com Salesforce, Mars i BMW. La companyia ajuda les empreses a assegurar programes al núvol. Això ha portat a un augment en els ingressos a mesura que les corporacions operen cada cop més el seu programari i emmagatzemen dades en línia; Wiz ha dit que ha arribat al voltant de 350 milions de dòlars en ingressos recurrents anuals, una mètrica que solen utilitzar les empreses emergents de programari.

Financial Times també informa sobre aquest assumpte avui dilluns i diu que les discussions d'Alphabet per adquirir Wiz encara són a setmanes de completar-se, citant una persona amb coneixement directe de l'assumpte. Afegeix, al·ludint a altres persones informades sobre la transacció, que encara hi ha la possibilitat que l'acord s'enfonsi, ja que encara hi ha diversos detalls que s'han d'abordar a les converses.

Últimas noticias