Almirall puja gràcies a Morgan Stanley, que inicia la seva cobertura amb 'sobreponderar'

Els experts del banc atorguen, a més, un preu objectiu de 18 euros en la cotitzada espanyola

Per

Bolsamania | 08 set, 2021

Almirall és dels pocs valors en verd de l'IBEX 35 aquest dimecres (+0,21%). La cotitzada sembla celebrar al parquet l'inici de cobertura de Morgan Stanley, que comença recomanant sobreponderar els seus títols, als quals dedica, a més, un preu objectiu de 18 euros per acció.

Aquesta xifra anticipa un important recorregut alcista en el títol que, actualment, cotitza als nivells dels 14,65 euros per acció.

La companyia acaba d'anunciar resultats positius d'un dels seus medicaments a mitjans del passat mes d'agost. Concretament, del lebrikizumab, que va aconseguir millorar significativament l'aclariment de la pell i la picor en persones amb dermatitis atòpica de moderada a greu en dos assajos de fase 3.

Lerikizumab va produir una millora significativa almenys del 75% en l'aclariment de la pell en més de la meitat dels pacients amb dermatitis atòpica (DA) de moderada a greu, mesura a través de l'índex de gravetat i localització de l'èczema (Èczema Àrea and Severity Index, EASI), en els estudis de fase 3 Advocate 1 i Advocate 2, les dades dels quals han estat anunciats per Almirall.

Més enllà d'això, Almirall acaba també de perdre 42,8 milions el juny tot i que les seves vendes netes van arribar als 415.500.000 exhibint així un creixement interanual del 8%.

Últimas noticias