Almirall compra a Allergan la seva cartera de dermatologia mèdica als Estats Units

L'adquisició s'ha anunciat per un import en efectiu de 550 milions de dòlars

Per

Bolsamania | 03 ago, 2018

Almirall ha anunciat l'adquisició d'un portafolis de cinc productes de la divisió de Dermatologia Mèdica d’Allergan als Estats Units, subjecte a la revisió per part de les autoritats rellevants. Comprèn una cartera de marques madures i en creixement, Aczone (dapsona), Tazorac (tazarotè), Azelex (àcid azelaic) i Cordran Tape (fludroxicortida), així com SeysaraTM (sareciclina), un antibiòtic 'first-in-class' derivat de la tetraciclina amb propietats antiinflamatòries i amb un perfil de seguretat 'best-in-class'. Està indicada per al tractament de l'acne vulgaris de moderat a sever, en pacients a partir de 9 anys. L'aprovació per part de la Food and Drug Administration (FDA) de SeysaraTM (sareciclina) s'espera durant el quart trimestre del 2018.

Peter Guenter, CEO d'Almirall, ha comentat que "aquesta transacció transformadora per Almirall, reforçarà i consolidarà la nostra posició al mercat dermatològic més gran del món. És un portafolis ben equilibrat de marques madures i en creixement, a més d'una rellevant i innovadora Nova Entitat Química (NEQ), que es llançarà pròximament. És perfectament complementari a la nostra plataforma existent i incrementarà de manera immediata els nostres resultats. Ens ofereix una major oportunitat de creixement a mitjà i llarg termini tant en el top com en el bottom line del compte de resultats. A més, permetrà ampliar la nostra actual plataforma de cara al llançament del KX2-391, que té el potencial de convertir-se en el nou paradigma del tractament de la queratosis actínica."

La companyia ha explicat que aquesta adquisició suposa "un pas transformador" per a la seva filial nord-americana, així com per Almirall en el seu conjunt, que consolida i reforça la seva presència als EUA, el mercat més ampli del món, i amplia la seva gamma de productes dermatològics.

L'adquisició s'ha anunciat per un import en efectiu de 550 milions de dòlars.

Últimas noticias