Aldi segueix creixent a Espanya: obrirà sis nous supermercats al setembre

Amb elles, la cadena supera els 380 supermercats al país

Per

Bolsamania | 30 ago, 2022

Aldi segueix amb el pla d'expansió a Espanya i ha anunciat aquest dimarts l'obertura de sis nous supermercats al setembre. En concret, la companyia sumarà dues noves botigues a Andalusia, als municipis de Granada i Almuñécar, i ampliarà la seva presència a la Comunitat de Madrid i a Catalunya, amb els seus primers establiments a Aranjuez i Sant Adrià de Besòs, respectivament. També creixerà a la Comunitat Valenciana, on inaugurarà una nova botiga a la localitat alacantina de Dènia, i continuarà reforçant la seva presència a Tenerife amb un nou supermercat a Granadilla d'Abona.

Amb aquestes obertures Aldi incorporarà un equip de prop de 90 col·laboradors i col·laboradores i ja compta amb més de 6.000 treballadors a tot Espanya. Així mateix, comptant les inauguracions del setembre, la cadena de supermercats superarà la xifra de 380 supermercats al país, amb el compromís de continuar creixent en un futur, generant ocupació estable i de qualitat, ha destacat en una nota.

LES NOVES BOTIGUES

El 7 de setembre la cadena obrirà les portes del seu tercer establiment a la ciutat de Granada, a l'Avinguda Pulianas, 69, i el 28 d'aquell mateix mes també inaugurarà la primera botiga a Almuñécar, ubicada al carrer Larache s/n. D'aquesta manera, Andalusia es manté com la regió amb més supermercats Aldi del país, amb un total de 91, comptant ambdues obertures.

També el 7 de setembre la companyia sumarà un nou establiment a la Comunitat de Madrid, el tercer que inaugura aquest any a la regió. Serà el primer a Aranjuez, ubicat al carrer Gonzalo Chacón, 57, i el número 53 de la comunitat autònoma. I aquell dia ha estat l'escollit també per obrir les portes als veïns Sant Adrià de Besòs del nou Aldi de l'Avinguda del Ferrocarril 1, cantonada amb la Rambla Guipúscoa. Es tracta de la primera obertura al municipi barceloní i la tercera inauguració que la companyia anuncia aquest any a Catalunya.

A les Illes Canàries, on va aterrar per primera vegada al mes de juliol passat i ja hi compta amb sis supermercats, obrirà el proper 14 de setembre el seu primer supermercat al municipi de Tenerife de Granadilla d'Abona, que estarà situat a l'Avinguda de la Democràcia 14, dins de la ciutat de Sant Isidre.

A més, hi haurà una altra inauguració a la província d'Alacant aquest mes de setembre. Concretament, la cadena de supermercats obrirà les portes del seu segon establiment al municipi costaner de Dènia, a la carretera Ondara - Dènia 25b, el proper 28 de setembre. És la quarta que duu a terme a la regió des del començament d'any, i amb ella arribarà als 64 establiments a la Comunitat Valenciana.

Últimas noticias