Air Europa nomena John Baiget com a nou director d'operacions de l'aerolínia

Relleva al lloc José Vicente Guardiola

Per

Bolsamania | 15 des, 2022

El comandant d'Air Europa John Baiget ha estat nomenat nou director d'operacions de l'aerolínia com a part de les mesures d'aplicació del pla estratègic. Des de la nova posició a l'organigrama, serà responsable d'un dels departaments més transversals, des del qual es coordinen no només l'organització de la flota, sinó també la gestió de rutes i vols o les incidències a l'operativa.

John Baiget compta amb una llarga trajectòria tant a Air Europa, companyia a la qual es va unir fa més de 18 anys, com al món de l'aviació comercial. Abans d'assumir la seva nova responsabilitat, exercia com a comandant de la flota Boeing 787, després d'haver estat responsable d'instrucció i flota Boeing 737. Així mateix, ha emprès diferents projectes al sector en àmbits com la prestació de serveis aeris, entre d'altres. Molt conegut per tot l'equip, compta amb un profund coneixement de l'organització que li permetrà exercir les seves noves funcions amb les màximes garanties.

Baiget relleva al lloc José Vicente Guardiola, que ha estat clau en les etapes de reorganització i expansió realitzades l'any passat, i que han permès dur a terme un important procés d'unificació de flota. La companyia agraeix el seu compromís en aquest temps i la tasca realitzada, que ha contribuït a recuperar i reforçar la posició estratègica d'Air Europa al hub de Madrid-Barajas.

Air Europa va avançar el novembre passat que tancarà el segon semestre de l'any amb un benefici històric de 160 milions d'euros.

Últimas noticias