Aedas Homes invertirà 24 milions en el seu segon projecte a les Canàries

Es tracta d'una promoció de 33 habitatges unifamiliars

Per

Bolsamania | 13 set, 2022

Actualitzat : 15:00

Aedas Homes ha anunciat aquest dimarts que invertirà 24 milions d'euros en un nou projecte residencial a les Canàries. La promotora ha adquirit un nou sòl a Las Palmas sobre el qual desenvoluparà una promoció de 33 habitatges unifamiliars.

Es tracta del segon projecte d'Aedas a Canàries. Segons Antonio González, delegat de la companyia, "s'ha dissenyat cuidant al màxim la distribució per optimitzar la llum i la ventilació natural de les estances amb l'objectiu d'afavorir l'acondicionament natural de la temperatura i la humitat".

"En aquest sentit", afegeix González, "cal subratllar que el residencial gaudirà d'un aïllament tèrmic excel·lent, llums de baix consum i un equipament domòtic que fomentarà l'ús racional de l'energia mitjançant el control de la llum i de l'aigua o la regulació de la climatització. A més, els habitatges gaudiran del sistema d'aigua calenta sanitària (ACS) mitjançant aerotèrmia i les cuines es lliuraran equipades amb electrodomèstics A+”.

Més enllà de la sostenibilitat, Antonio González apunta que els habitatges encara estan per definir al 100%. Tot i que avança que disposaran de 3 dormitoris, uns 300 metres quadrats construïts, altes qualitats i gaudiran de vistes excel·lents a l'skyline de la ciutat i a l'oceà.

L'inici de la comercialització i el llançament oficial del segon projecte d'Aedas Homes a les Canàries està previst per al novembre del 2022.

Últimas noticias