Aedas Homes consolida el seu negoci de flex living amb projectes a Madrid i València

Sumen gairebé 900 unitats i suposen una inversió total de més de 130 milions d'euros

Per

Bolsamania | 09 set, 2024

Aedas Homes entra amb força en el negoci del flex living o lloguer flexible al mercat nacional amb dos projectes a Madrid i un altre a València amb dos socis inversors institucionals.

La promotora residencial ha explicat que, a més de participar en el capital sota el model de coinversió en aquests projectes, serà l'encarregada de la promoció d'aquests edificis a través de la divisió de serveis immobiliaris.

Aquests tres primers projectes de flex living que desenvoluparà Aedas Homes suposen una inversió superior a 130 milions d'euros i estaran conformats per a prop de 900 unitats completament equipades i amb àmplies zones comunes com a piscines exteriors, coworking, sales comunitàries, aparcament per a bicicleta i àmplies terrasses situades als àtics dels edificis.

Aedas Homes desenvoluparà aquestes tres promocions d'apartaments destinats al lloguer de mitjana i llarga estada, totalment equipats, zones verdes i amb espais comuns interiors com ara salons, menjadors, cuines, bugaderia o gimnàs.

Els tres projectes de flex living estan localitzats a zones ben ubicades i comunicades a Madrid i València i perfectament comunicats.

El primer dels projectes de la capital se situa a Valdebebas (528 unitats), a pocs minuts de l'Aeroport de Madrid-Barajas i d'altres zones importants de la ciutat com la Fira de Madrid i el Parc Juan Carlos I, i el segon es troba al barri de Valdemarín (190 unitats), al districte de Moncloa-Aravaca, amb bons accessos a l'A-6 ia pocs minuts de Moncloa. Mentre que el projecte de València (158 unitats) és a 10 minuts a peu del port i del hub de les empreses emergents Marina d'Empreses.

Aquests edificis de flex living acolliran els seus primers clients el 2026 (Valdebebas) i el 2027 (Valdemarín i València) i seran gestionats per operadors de primer nivell.

"Amb aquests nous projectes, Aedas Homes consolida el seu objectiu de convertir-se també en el soci industrial de referència per promoure desenvolupaments de flex living a Espanya. Veiem una gran oportunitat d'escalar aquesta línia de negoci desenvolupant aquest tipus de producte per a tercers", conclou David Botín, Director General de Serveis Immobiliaris.

Últimas noticias