AEDAS Homes arriba als 267 milions d'euros en projectes Build to Rent

Suma 13 amb 1.500 habitatges a la seva cartera de vendes BtR

Per

Bolsamania | 21 feb, 2022

La promotora residencial AEDAS Homes lidera les operacions de venda de projectes Build to Rent (BTR) a Espanya. Des del 2019, la companyia ha tancat acords de venda claus en mà de residencials per a lloguer amb quatre inversors institucionals nacionals i internacionals per un import total de 267,5 milions d'euros, segons es detalla en una nota de premsa.

El 2019 va ser el primer promotor cotitzat a assolir acords de venda de projectes residencials destinats al lloguer (BtR) amb inversors especialitzats i, actualment, suma 13 projectes amb 1.500 habitatges a la seva cartera de vendes BtR.

"El Build to Rent es va consolidar el 2021 a Espanya i continuarà creixent amb força el 2022, una evolució que té tot el sentit, perquè necessitem un mercat fort i professionalitzat del lloguer per satisfer la demanda", assegura Sergio Gálvez, Director d'Estratègia, Inversions i Desenvolupaments Alternatius d'AEDAS Homes.

A més d'Avalon Properties, la promotora ha tancat acords amb altres importants gestors de promocions destinades al lloguer professional com la joint venture formada per Grupo Lar i Primonial; Lazora (a través de la Societat Anònima Immobiliària Vascongada); i, recentment, amb un inversor institucional core alemany en col·laboració amb Primevest CP, que ha fet la primera inversió a Espanya de la mà d'AEDAS Homes.

Els productes d'AEDAS Homes es caracteritzen pels seus alts estàndards de sostenibilitat i la seva assequibilitat. "L'auge en la promoció de projectes cada vegada més sostenibles és una tendència global a la indústria immobiliària i a AEDAS Homes ens hem autoimposat estàndards molt superiors als de mercat com a directriu estratègica de la nostra responsabilitat corporativa i del nostre pla ESG. Els inversors institucionals valoren cada cop més la sostenibilitat present i futura en els seus actius i ho estan incorporant com a prioritat a l'hora d'invertir en nous projectes, reconeixent una prima en el valor d'aquests en funció dels seus nivells de sostenibilitat”, assegura Sergio Gálvez.

El directiu afegeix que aquesta directriu en sostenibilitat ha permès a AEDAS Homes consolidar el lideratge en la promoció de projectes BTR per a inversors institucionals de màxima solvència i reconeixement que comparteixen aquesta visió estratègica.

Últimas noticias