Aedas Homes arriba als 265 milions d'euros en venda d'habitatges a estrangers

Aquesta dada suposa gairebé un terç del total de les vendes durant l'últim any

Per

Bolsamania | 17 jul, 2023

Actualitzat : 15:01

AEDAS HOMES

17:35 19/09/24

  • 24,55
  • -0,20%-0,05
  • Max: 24,75
  • Min: 24,40
  • Volume: -
  • MM 200 : 18,70

Aedas Homes ha aconseguit, en el seu darrer exercici fiscal 2022-23, assolir a prop de 600 operacions per més de 265 milions d'euros en venda d'habitatges a estrangers. Aquesta dada suposa que gairebé un terç del total de les vendes durant l'últim any les van protagonitzar internacionals d'un perfil mitjà i alt, ja que el preu mitjà de les transaccions s'aproxima als 500.000 euros.

David Martínez, CEO d'Aedas Homes, ha destacat que el "pròsper interès" per viure a Espanya indica que "és un país que ho té tot", entre el que hi ha "una oferta d'habitatge d'obra nova molt atractiva". És per això que ha considerat que Espanya és "un destí de vida".

En aquest sentit, Aedas Homes ha venut al llarg de l'últim any cases a clients de més de mig centenar de països, entre els quals destaquen els holandesos, seguits per alemanys, polonesos, belgues i britànics.

A més, l'empresa ha assenyalat que va comercialitzar immobles repartits per tot el mapa nacional, "però sobretot situats a la Costa del Sol, el Llevant i les Balears". Així, els habitatges han comptat amb un ampli ventall de preus que van des del voltant dels 300.000 euros fins a més d'un milió a les propietats més exclusives.

Martínez ha explicat que aquestes vendes foranes "creen una riquesa extra, perquè es tracta de béns que no surten del país i que segueixen produint economia", ja que "atrauen capital estranger nou" i, en ser un bé fix, "continuen produint ingressos a les administracions". Així mateix, ha destacat que "comporten un consum dels residents de serveis, col·laborant en la dinamització econòmica i en la generació de riquesa de les ciutats".

Últimas noticias