Adidas obrirà una botiga a l'edifici Galerie Champs-Elysées de Colonial

L'espai, abans ocupat per H&M, té 2.800 metres quadrats

Per

Bolsamania | 22 jun, 2023

L'edifici de Colonial al 88 de Champs-Elyseés ha estat elegit per Adidas per instal·lar una botiga en aquesta zona comercial de París. SFL, la filial francesa del Grup Colonial, ha signat un contracte d'arrendament per set anys, de compliment obligat, amb la marca esportiva.

La companyia s'instal·larà a principis del 2024 en un espai prèviament ocupat per H&M que compta amb 2.800 metres quadrats. A més, ho farà en any olímpic per a la capital francesa.

Pere Viñolas, conseller delegat de Colonial i president de SFL, ha assenyalat que el nou contracte "demostra la capacitat del Grup Colonial per captar també els millors clients del retail a París". A més, ha recordat que és la segona vegada que tanquen aquest mes "un contracte a la banda més alta del mercat parisenc" després del del seu edifici Cloud-París.

L'objectiu de Colonial és donar-li "un nou estil comercial a l'espai". A més, l'arribada d'Adidas i la propera obertura d'un poliesportiu a la Galerie des Champs-Elysées elevaran la taxa d'ocupació econòmica al 93%.

Últimas noticias