Adam Neumann dimiteix com a conseller delegat de WeWork

Una setmana després que l'empresa cancel·lés la seva sortida a borsa

Per

Bolsamania | 25 set, 2019

Adam Neumann, fundador de WeWork, ha dimitit com CEO de la companyia de lloguer d'oficines. La seva renúncia arriba una setmana després que l'empresa cancel·lés la seva sortida a borsa per la por d'un fracàs en el seu debut borsari.

La decisió s'ha pres durant una reunió de la junta directiva celebrada aquest dimarts, després que els principals accionistes del grup, el conglomerat japonès SoftBank, la companyia de capital risc Benchmark Capital i la xinesa Hony Capital, hagin posat de manifest les seves diferències amb Neumann sobre la gestió de l'empresa.

"Si bé, el nostre negoci mai ha estat més fort, durant les últimes setmanes, l'escrutini dirigit cap a mi s'ha convertit en una distracció important, i he decidit que el millor per a la companyia és que dimiteixi com a conseller delegat", ha afirmat el fundador de la companyia.

Neumann passarà ara a ocupar el càrrec de president no executiu, mentre que Sebastian Gunningham, vicepresident, i Artie Minson, director financer, han d'assumir de manera interina la funció que fins ara exercia ell.

Últimas noticias